понеделник, 23 април 2018 г.

В Силистра ротариански бал осигури средства за системи за чиста питейна вода в 3 училища

 
Пролетен бал на Ротари клуб Силистра с президент 2017-2018 Павлин Иванов бе проведен в името на нова кауза - закупуване на система за пречистване на питейна вода в 3 основни силистренски училища.

С участието на DJ Мистър Христов, представители на Китарен клуб "Акустик" с преподавател Виктория Цветкова, Театрално студио "Артистик" с р-л Христо Христов, Детска градина Нарцис с директор Пепа Добрева, Майк Блек - рок музикант от Ливърпул, живеещ в село Сребърна; Стоян Дечев - акордеонист - почетен гражданин на Силистра.

В проявата се включиха ротарианци от Силистра, Русе, Тутракан, Добрич, Балчик и др., както и техни приятели. Рамо на каузата с различи по размери лепти дадоха задочно ротарианецът от Варна Михаил Михайлов, кметът на община Силистра д-р Юлиян Найденов, Лайънс клуб Силистра, сем. Костови, сем. Райчеви, областният управител Ивелин Статев и др.

Участниците наддаваха в търгове за кошница с мезета от фирма "Актуал", за колекция от лимитирана серия вина от Изба Кайнарджа,представени от Боян Боев както и за комплект от ново слънчогледово олио "Елика Оил" Силистра,представено от Павел Гочев, от което дегустира всички присъстващи.

Специален търг имаше и за комплект за тенис на корт от световното първенство за ротарианци в България през миналата година, предоставен от ротарианеца Слави Ротари България 2482, в знак на уважение към каузата "Чистата вода - извор на живот". Подобни като проекти реализират ротарианци от Добрич, Тутракан и др. градове в страната.

1 коментар:

  1. Добър ден, аз съм Йозеф Люис, заемодател на частни заеми, който дава заем на физически лица, компании и държавни институции при нисък лихвен процент от 2%. Знаем, че има много семейства, които живеят на заплата, за да платят чекове, и други, които не могат да се погрижат за финансовите си задължения и затова сме тук за финансово възстановяване.

    Ние предлагаме широк спектър от финансови услуги, които включват: Бизнес планиране, Финанси за развитие и развитие, Имоти и ипотеки, Кредити за консолидиране на дълга, Бизнес кредити, Лични заеми, Рефинансиране на къщи, Хотелски кредити, студентски заеми и др. ако се интересувате от заем и нямате измами ..

    Имейл: progresiveloan@yahoo.com
    Текст / повикване: +1 (603) 786-7565 благодаря




    ОтговорИзтриване