четвъртък, 20 юли 2017 г.

Силистренски певци с изяви в националните медии



Сн. 24 часа

Христина Миленова (певица, модел, актриса). Родом от Силистра. Успешен участник в телевизионния формат Х ФАКТОР, когато е на 15 г. В момента участва в нов сериал, излъчван от VBOX7. Наесен е в 12-и клас в ЕГ "П. Яворов" Силистра. 
Любомира Тоневаwww.bitelevision.com
Тя е дръзка, красива и дива. В клиповете си е ту кукла Барби, ту предизвикателна Лолита. Пее откакто се помни, а публиката я забеляза и запомни от Х Фактор, където участваше в триото Sweet Sixteen.
Беше първата изпълнителка, която Криско избра да продуцира в новия си музикален лейбъл. Още с първия си клип „Вуду кукла“ се изстреля в звездната орбита на тийн идолите, а днес парчето е с над 12 млн. гледания в Youtube. Вторият й сингъл „Късай“ веднага след излизането си се превърна в химн на Випуск 2017, като за месец генерира над 5 млн. гледания.
Народната певица Ивелина Димова от АНТП "Филип Кутев" София (като част от Квартет ЮДИТ) бе участничка във филм
за песните на Левски по БНТ. 
В студиото на „Горещи срещи“ отпразнува 18-тия си рожден ден и получи специална изненада от Патрик - картичка във вид на сърце с мил поздрав за личния празник. Момчето отделило 20 минути, за да я подготви за любимата си певица. "Навършвам 18, но не се считам за голяма", заяви Тита. За зрителите тя си припомни, че на 13 г. е започнала като вокалистка единствено момиче в момчешка рок банда. (http://www.bitelevision.com/goreshti-sreshti-s-tita-za-barzata-slava-krisko-hitovete-i-edna-spetsialna-iznenada-ot-patrik/
Напоследък силистренски творци зачестиха с изявите си по телевизиите и националните издания - наскоро Йордан Марков гостува в предаване по Bulgaria ON Air и по БиТиВи- в COOL...T. В допълнение междувременно и една страница интервю във в. "Шоу". В деня на Левски - 18 юли, той бе на концерт в глада, носещ неговото име, заедно с голямата народна певица Янка Рупкина и с популярния дует "Шик", едната половинка на който - Красимир Гюлмезов е сред талантливите композитори, работещи с нашето момче.
Отделно друг тийн идол - певицата Мона Недева, която също участва и в ТВ-сериали като "Революция Z" и др., а наскоро се и омъжи (за Радослав Гочев, оператор на филми като "Под прикритие", "Стъклен дом", "Фамилията" и др.), бе един от участниците в друг популярен телевизионен формат ("Черешката на тортата").

Силистренско присъствие и в www.bitelevision.com. Предаване "Един прекрасен ден". Гости - Яна Сабанова и майка й Десислава Тасева. В анонса: "Преди всичко това обаче наши гости са майка и дъщеря. Едната е дългогодишен водещ на радио „Веселина“, а другата беше най-младият участник в тазгодишното издание на „Гласът на България“. Как се расте, когато майка ти излиза много рано всяка сутрин и може ли радиофоничният глас на едната да е причина за музикалните наклонности на другата, предстои да разберем от Десислава Тасева и Яна Сабанова".

Няма коментари:

Публикуване на коментар