сряда, 10 май 2017 г.

Рокерски фест в Дунавски парк Силистра предшества концерт на Графа

На 19 май от 22 часа известният поп изпълнител Влади Ампов-Графа, който е и жури в ТВ формата Гласът на България, ще изнесе концерт в кафе клуб РОЯЛ в Силистра по повод навършването на 8 години на търговски комплекс Централ парк. Шоуто ще продължи с Blue Art. Кувертът за цялата вечер е на стойност 20  лв. По повод рождения ден на комплекса през месеца се състоят и редица други събития, които забавляват граждани и гости на града.

Преди големия концерт, на 13 май /събота/ от 16 ч. в летния бар на комплекса ще има рокерски купон в лятната градина със специалното участие на местния клуб “Свободни мотористи”.  Ще се играят интересни игри с атрактивни подаръци за победителите. Събитията са част от поредицата майски празници - 8 години #CentralPark

На 7 май бе първото по рода си в града шоу за гримьори, в което се включиха местни професионалисти, представили различни категории грим, а клубът по зумба забавлява публиката в лятната градина. Повече информация от Анхела Великова, PR-manager, 0893 480 773, Централ Парк Силистра.


Няма коментари:

Публикуване на коментар