вторник, 22 ноември 2016 г.

Бум на представяне на книги в Силистра




Напоследък в Силистра автори от различни калибри и населени места се надпреварват кой по-напред да представи своята най-нова книга. Засега последен бе журналистът и краевед Петър Крумов от Алфатар, чиито две книги бяха на вниманието на почитателите му на среща, проведена в библиотеката в крайдунавския град.

На 23 ноември от 17,30 часа в зала 13 на Художествена галерия Силистра втората част на мемоаристичната си проза САМА ПО ПЪТЯ представя Дими Борисова, позната като бизнес дамата Димитричка Георгиева. 

На 28 ноември 2016 г. от 12 ч. в хотелски комплекс „Дръстър” е промоцията на наскоро излязлата от печат книга на генерал Михо Михов „Казано и премълчано“, интересен летопис за прехода между два века, представен от позицията на Човека, извървял своя път от родното село, през авиационно училище, командир на мащабни военни подразделения, началник на Генералния щаб на Българската армия, до посланик в Република Македония. На 15 декември, отново в хотелски комплекс „Дръстър”, е представянето на две книги на журналиста и пиар Нидал Алгафари. Време е за книги, госпожи и господа.


Нашият съгражданин Димитър Бочев на 20 декември ще представи най-новата си книга „НЕсъгласни думи“ (портрети и размисли) в зала „Диоген Вичев“ на Регионална библиотека „Партений Павлович“ , благодарение на инициативата на  АРТ Силистра (Марин Минев-Джона). Преди повече от 20 години той представи друга своя книга в родния си град.


Няма коментари:

Публикуване на коментар